Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Koç Holding COP31 İklim Zirvesinin Küresel İş Ortağı Oldu

Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya’da düzenlenecek COP31 Zirvesi için Koç Holding Küresel İş Ortağı olarak açıklandı.

Türkiye’nin ev sahipliğinde Antalya'da düzenlenecek COP31 Zirvesi için Koç Holding

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve COP31 Başkanı Murat Kurum, Antalya’da düzenlenecek Birleşmiş Milletler İklim Değişikliği Çerçeve Sözleşmesi 31’inci Oturumu (COP31) için Koç Holding ile stratejik bir ortaklık kurulduğunu açıkladı. Kuruluşunun 100. yılını kutlayan Koç Topluluğu, zirvenin resmi ‘Küresel İş Ortağı’ unvanını üstlendi.

Stratejik İş Birliği ve Hazırlık Süreci

Bakan Murat Kurum, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Y. Koç’u Bakanlıkta kabul ederek iş birliğinin detaylarını görüştü. Görüşmede Türkiye’nin iklim eylemi konusundaki kararlılığı ve holdingin teknoloji ile sürdürülebilirlik alanındaki katkıları değerlendirildi. Kurum, özel sektörün bu süreçteki katılımını önemsediklerini belirterek taahhütlerin somut eylemlere dönüştürülmesi hedefiyle çalışmaların sürdüğünü vurguladı.

Antalya’da İklim Diplomasisi

Türkiye’nin ilk kez ev sahipliği yapacağı COP31 Zirvesi, 9-20 Kasım tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek. Daha önce TOBB, IEA, Türkiye Bankalar Birliği ve Garanti BBVA gibi kurumların dahil olduğu ortaklıklar ağına Koç Holding’in katılımıyla zirve hazırlıkları genişledi. Ali Y. Koç, bu ortaklığın Türkiye’nin yeşil dönüşümdeki rekabet gücünü dünyaya duyurmak için tarihi bir fırsat sunduğunu ifade etti.

Bursa’nın Kestel ilçesinde Gölbaşı’nda turna avına çıkan sportif balıkçılar Ali
Sıradaki Haber Turna avına çıkan balıkçıların oltasına 127 santimlik dev yayın takıldı
Reklamı Geç