Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kırklareli’nin yaşlı nüfusu Kofçaz ilçesinde

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yaşlı nüfus oranı Türkiye

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre yaşlı nüfus oranı Türkiye ortalamasının üzerinde olan Kırklareli’nde bu oranın Kofçaz ilçesinde 34.2’e çıktığı bildirildi.

Kırklareli’nde “2. Yaşlılık Şurası” öncesi İl Yaşlılık Çalıştayı gerçekleşti. Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü binasında düzenlenen çalıştayda konuşan Vali Uğur Turan çalıştay ile Kırklareli’nin yaşlı nüfusuna yönelik stratejik bir yol haritasının da oluşturulacağını kaydetti.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Bilgin Özbaş ise konuşmasında TÜİK 2024 verilerine değindi. Verilere göre Kırklareli’nin yaşlı nüfus oranının Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu ifade eden Özbaş, Kofçaz ilçesinde oranın 34.2 olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından kurum ve kuruluş temsilcilerinin katılımıyla çalışma grupları oluşturuldu.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Aydın, düzenlediği basın
Sıradaki Haber Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Aydın: “Milli Görüş Gömleği Çıkarıldı, Sonuç Ortada”