Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kıbrıs Gazisi askeri törenle son yolculuğuna uğurlandı

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çivril ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını

DENİZLİ (İHA) – Denizli’nin Çivril ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 71 yaşındaki Kıbrıs Gazisi Arif Zafer Karalar, son yolculuğuna askeri törenle uğurlandı.

Vatani görevini yaptığı dönemde bağlı olduğu birlik ile Kıbrıs Askeri çıkartmasına katılan Arif Zafer Karalar, bir süredir mücadele verdiği hastalığına bağlı şikayetleri artınca Denizli il merkezindeki özel bir hastaneye kaldırıldı. Hastanede yapılan ilk tedavinin ardından yoğun bakıma alınan Karalar, doktorların müdahalesine rağmen bu sabaha karşı hayatını kaybetti.

Evli ve üç çocuk babası Arif Zafer Karalar’ın cenazesi, ikindi vakti Yeni Camide kılınan cenaze namazının ardından düzenlenen askeri tören ile Çivril Mezarlığında toprağa verildi. Arif Zafer Karalar’ın cenaze törenine Belediye Başkanı Semih Dere, Cumhuriyet Başsavcısı Abdullah Furkan Sünbül, Emniyet Müdürü Asım Kayacı, Askeri erkân, gaziler, STK ve Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İstanbul’da yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında yeni bir gelişme yaşandı. Hakkında
Sıradaki Haber Kasım Garipoğlu’nun şoförü gözaltına alındı