Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Kaldırımlarda bırakılan moloz yığınları tepkilere neden oldu

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde binlerce insanın yaşadığı TOKİ konutları bölgesi, tamamlanan

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinde binlerce insanın yaşadığı TOKİ konutları bölgesi, tamamlanan doğalgaz altyapı çalışmalarının ardından adeta bir moloz yığınına döndü.

Çalışmaların bitmesinin üzerinden haftalar geçmesine rağmen, yollarda ve kaldırımlarda bırakılan hafriyat atıkları, mahalle sakinlerinin sabrını taşırdı. Vatandaşlar, yetkililere seslenerek bu duruma bir an önce çözüm bulunmasını talep etti.

Mahalle sakinleri, yolları ve kaldırımları kaplayan taş, toprak ve molozlar yüzünden günlük yaşamlarının adeta felç olduğunu belirtti. Sokakların toz ve kirden geçilmez hale geldiğini ifade eden vatandaşlar, evlerinin camlarını bile açamadıklarından şikâyetçi. Araçların sokaklarda ilerleyemediğini, çocukların ise oyun oynayacağı güvenli bir alan kalmadığını dile getiren mahalleli, bu durumun kendileri için büyük bir çileye dönüştüğünü söyledi.

Yaşanan bu sahipsizlik karşısında isyan eden mahalle sakinleri, “Doğal gaz geldi ama çilemiz bitmedi. Molozlar hâlâ duruyor, çocuklarımız bile sokakta rahat oynayamıyor. Bu kadarı da olmaz, resmen unutulmuş bir mahalle olduk” dediler.

Yetkililerin bu duruma kayıtsız kaldığını belirten vatandaşlar, acil bir çevre düzenlemesi ve temizlik çalışması beklediklerini ifade etti.

Uludağ Milli Parkı’nda fotoğraf hizmeti sunmak isteyen işletmeciler için yeni
Sıradaki Haber Uludağ’da fotoğraf ihalesi dudak uçuklattı