Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Jandarmadan madde bağımlılığı ile mücadele eğitimi

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri,

Kütahya İl Jandarma Komutanlığı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Meslek Yüksekokulu’nda “En İyi Narkotik Polisi Anne” projesi kapsamında madde bağımlılığı ile mücadele eğitimi verdi.

Eğitime yaklaşık 550 öğrenci ve görevli personel katıldı. Katılımcılara, madde bağımlılığı ile mücadele yöntemleri konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca bağımlılıkla mücadelede önemli bir adım olan UYUMA uygulaması hakkında da tanıtım gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri, verilen eğitimlerin gençlerin ve ailelerin bilinçlendirilmesine katkı sağladığını, uyuşturucu ile mücadelenin toplumun tüm kesimlerinin ortak çabasıyla mümkün olacağını vurguladı.

Bursa’da yüzde 94 engelli olan Yücehan Kermen, tedavilerini erteleyip hedefini
Sıradaki Haber Türkiye 70.’si olan yüzde 94 engelli Yücehan’dan ilham veren başarı hikayesi