Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnegöl Mobilyacılar Odasından İstanbul Mobilya Fuarına çıkarma

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yasin Altuntepe, İstanbul Uluslararası

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Yasin Altuntepe, İstanbul Uluslararası Mobilya Fuarı’na katılan İnegöllü mobilya üreticilerini ziyaret ederek sektörün ulusal ve uluslararası pazarlardaki yüksek rekabet gücüne vurgu yaptı.

Fuar kapsamında üretici temsilcileriyle bir araya gelen Altuntepe, İnegöl mobilyasının tasarım kalitesi, üretim kapasitesi ve marka değeriyle bugün dünya çapında tanınan ve tercih edilen bir konumda olduğunu ifade etti. Bu başarının tesadüf olmadığını belirten Altuntepe, “İnegöl’ün ‘Türkiye’nin mobilya başkenti’ olarak anılması yılların emeğinin ve üretim kültürünün sonucudur.” dedi.

Altuntepe açıklamasında ayrıca fuarların sektöre sağladığı katkılara dikkat çekti ve bu tür organizasyonların hem yeni pazarlara açılma hem de İnegöl mobilyasının küresel vizyonunun sergilenmesi açısından kritik öneme sahip olduğunu kaydetti.

“Oda olarak üyelerimizin yanında olmaya ve sektörümüzün gelişimi için çalışmaya devam edeceğiz” diyen Altuntepe, üreticilerin azmi, yenilikçi bakış açısı ve ihracat potansiyelinden duyduğu memnuniyeti de dile getirdi.