İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 106. yıl dönümünü coşku ve heyecanla kutladıklarını belirtti. “Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir” ilkesinin Türk milletinin istiklal ve istikbal mücadelesinde yol gösterici olduğunu vurguladı.
Çocuklara Armağan Edilen Bayram
Arslan, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’ın dünyada çocuklara ithaf edilen ilk ve tek bayram olduğunu hatırlattı. Çocukların milletin en değerli varlığı olduğunu belirterek, onların sağlıklı, eğitimli, mutlu ve özgür bireyler olarak yetişmesinin en büyük arzu olduğunu ifade etti.
Geleceğe Güven Ve Umut
Kaymakam Arslan, çocukların ileride ülke yönetiminde söz sahibi olacaklarını ve güçlü Türkiye’yi omuzlarında yükselteceklerini söyledi. Ayrıca barış ve kardeşliğin tesisinde çocukların önemli bir rol üstleneceğine inandığını dile getirdi.
Şehitlere Minnet
Mesajında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, devlet adamlarını ve şehitleri rahmetle anan Arslan, 23 Nisan’ın tüm dünya çocuklarına barış, refah ve huzur getirmesini temenni etti.
