Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti’nden Başsavcı Rıza Ünel’e Ziyaret

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ve yönetim kurulu üyeleri, Hakkari Yüksekova’dan İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Rıza Ünel’e makamında “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti (İGC) Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ve yönetim

İnegöl’de yargı organları ile yerel basın arasındaki iletişimi güçlendirmek ve ilçedeki kurumlar arası diyaloğu pekiştirmek amacıyla gerçekleştirilen ziyaret, İnegöl Adliyesi Başsavcılık makamında yapıldı.

İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Ünel’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İnegöl Gazeteciler Cemiyeti heyetinde; İGC Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım’ın yanı sıra yönetim kurulu üyeleri Sadullah Organ, Sinan Unuak, Hasan Özdemir, Ali Uzer ve Cihan Unuak yer aldı.

Mehmet Hanefi Yıldırım: “Basın ve Yargı Diyaloğu Önemlidir”

Ziyarette konuşan İnegöl Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım, İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Ünel’e yeni görevinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

İnegöl’ün sürekli büyüyen ve gelişen yapısına dikkat çeken Yıldırım, yerel basının kamuoyunu doğru, tarafsız ve hızlı bilgilendirme sorumluluğu taşıdığını belirterek, adaletin tecellisi ve kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi sürecinde yargı ile basın arasındaki şeffaf iletişimin önemine vurgu yaptı.

“İnegöl Gazeteciler Cemiyeti olarak, ilçemizin huzuru ve hukukun üstünlüğü ilkesi doğrultusunda kamu hizmeti sunan tüm kurumlarımızla uyum içerisinde çalışmayı sürdüreceğiz. Sayın Başsavcımız Rıza Ünel’e İnegöl’deki yeni görevinde başarılar diliyoruz.”

Başsavcı Rıza Ünel: “Basın, Kamuoyunun Aydınlatılmasında Güçlü Bir Unsurdur”

İnegöl Gazeteciler Cemiyeti yönetiminin nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İnegöl Cumhuriyet Başsavcısı Rıza Ünel ise basın mensuplarının kamu görevi ifa eden önemli bir köprü olduğunu ifade etti.

Başsavcı Ünel, kamu düzeninin sağlanması ve adalet hizmetlerinin şeffaf bir şekilde yürütülmesinde tarafsız habercilik anlayışının kıymetli olduğunu belirterek, İGC Başkanı Mehmet Hanefi Yıldırım ve yönetim kurulu üyelerine başarı dilekleri ve ziyaretleri için teşekkür etti.

Karşılıklı görüş alışverişi ve temennilerin ardından ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile tamamlandı.