Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Mehmet Hanefi Yıldırım avatarı
Mehmet Hanefi Yıldırım

HEYECAN VE İHANET DORUKTA

Mehmet Hanefi Yıldırım//

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan sanırım önümüzdeki hafta Büyükşehir Belediye Başkan adaylarını açıklayacak.

Her yerde olduğu gibi Bursa’da heyecan dorukta, Birçok ilçe kendilerini Büyükşehir adayına endekslemiş durumda.

İstedikleri veya kendilerine yakın gördükleri isim, Büyükşehir’e aday gösterildiği takdirde kendilerini de garanti görmekteler.

Bu nedenle de Ankara da kulis çalışmaları var hızıyla devam etmekte.

Alinur Aktaş’ı yeniden Büyükşehir Belediye Başkanı olarak görmek istemeyen, son kozlarını acımasızca ortaya koyan, her türlü çirkefliği deneyen bir avuç muhalif gurup, yaptıkları ve attıkları çamur yetmezmiş gibi, “yeter artık Bursa’yı Bursalılar yönetemeyecek mi, ithal aday istemiyoruz” demekte.

Yani İnegöl’den gelen birini ithal aday olarak görmekteler.

Doğrusu birilerindeki İnegöl düşmanlığını anlamış değilim. Bir insanı sevmeyebilir, benimsemeyebilirsiniz. Ama onu bölgecilik yaparak dışlamak ne insanlıkla ve nede siyasetle alakalı değildir. Bunun adı olsa olsa cehalettir.

Kaldı ki Aktaş’ın Bursa sevgisini, Bursalılara karşı olan saygısını ve hiçbir ayırım yapmadan hizmeti her bölgeye eşit götürdüğünü biliyoruz. Bir gurubu değil Bursa’nın tamamını kucakladığına şahidiz.

Aktaş’ın hizmet anlayışında Kemalpaşa, Karacabey, Orhaneli, Keles, Gürsu, Orhangazi, Mudanya, Gemlik ne ise İnegöl’de aynıdır.

Aktaş’ın yeniden aday gösterilmemesi için ellerinden ne geliyorsa yapmaya çalışan zavallılar bilmeli ki, yapmış oldukları her hareket, çıkarmış oldukları her dedikodu, belki Aktaş’ı sevmeyenlerin kafasında bir soru işareti bırakabilir ama en büyük zararlarının partilerine olduklarını ve Erdoğan’a ihanet içerisinde bulunduklarını bilmeleri gerekir.

Aktaş’ın aday gösterilmemesi için her yolu mubah sayanlar, abesle iştigal edecekleri yerde, Nilüfer, Gemlik ve Mudanya ilçelerini kazanmanın ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a böyle bir armağan vermenin yollarını arasalar daha hayırlı bir iş yaparlar.

Sırf kendi ikballerini düşünen insanların Aktaş düşmanlığı devam ettiği sürece AK Parti zarar görecektir.

Unutmayın, Gemi batarsa herkes suya gömülür, sadece Aktaş değil.

Benden söylemesi.

YAZARLAR
TÜMÜ

SON HABERLER

TÜMÜ