Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Gediz’de gençler Murat Dağı zirvesine tırmandı

GEDİZ’DE GENÇLER MURAT DAĞI ZİRVESİNE TIRMANDI

GEDİZ’DE GENÇLER MURAT DAĞI

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, üniversiteli gençler için Murat Dağı zirve tırmanışı düzenlendi.

Gençlerin doğayla buluşmalarını ve macera dolu deneyimler yaşamalarını teşvik etmek amacıyla yapılan, Belediyenin desteğiyle “Gençlik Murat Dağı Zirve Tırmanışı” etkinliği, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin ve üniversite gençliğinin katılımı ile gerçekleşti

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri Murat Dağı Kayak Evinden bin 780 metre rakımdan 2 bin 30 metre rakımlı küçük zirveye tırmandılar.

Tırmanış etkinliğinde genç öğrenciler çam ve kekik kokulu ortamda doğa ve tabiatla baş başa kaldı.

Konuyla ilgili konuşan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Muhammed Keskin, “Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında yapılan yürüyüşte gençleri doğa ile iç içe bir faaliyete dahil etmenin mutluluğunu yaşıyorum. Gediz’deki Üniversitemizin gençlerine hem Murat dağı termal kayak merkezi gibi bir değerimizi tanıtıyor hem de sporla kötü alışkanlıklardan koruyoruz” dedi.

Gediz Belediye Başkanı Necdet Akel ise, “Etkinlik, gençlerimizin doğayla olan bağlarını güçlendirmek ve macera ruhunu canlandırmak için önemli bir fırsat. Ayrıca, gençlerin birlikte çalışma, dayanışma ve liderlik gibi önemli becerileri geliştirmelerine yardımcı olduğunu düşünüyorum” dedi.

KAYMAKAM ÖZÇELİK, BAYRAMLAŞMA PROGRAMI DÜZENLEDİ
Sıradaki Haber Hizan’da bayramlaşma programı
Reklamı Geç