Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Genel

Eski İnegöl Belediye Başkanı Cemal Arık’tan Çarpıcı Açıklamalar

İnegöl’ün en çok dinlenen radyo istasyonu Radyo Güneş’te yayınlanan “Konuşan İnegöl” programına konuk olan İnegöl Belediyesi Eski Belediye Başkanı Cemal Arık, yerel seçimler öncesi şehirdeki en büyük sorunların imar, altyapı, trafik ve otopark olduğunu belirterek önemli açıklamalarda bulundu.

Program sırasında Eski Başkan Cemal Arık, başkanlık görevini üstlendiği dönemde yaşadığı zorlukları da paylaştı. Arık, “Başkanlık yaptığım dönemde kafama silah dayadılar, yine de onların istediklerini yapmadım, onlara boyun eğmedim” dedi. Ayrıca, kendisinden sonraki yöneticilerin imar konusunda daha açık davrandığını ve bazı alanları imara açtığını ifade etti. Bu nedenle şu anda şehirde imara açılan bölgelerin, otopark sorunlarıyla baş başa kaldığını vurguladı.

Cemal Arık, özellikle Kozluca Yolu’nun imara açılması konusunda direndiğini ve şehir planlamasında otopark ihtiyacını göz önünde bulundurduğunu belirtti. Ancak, kendisinden sonraki dönemde bu alanların imara açıldığını ve otopark sorunlarının arttığını dile getirdi.

Eski Belediye Başkanı, program boyunca şehirdeki sorunları ve çözüm önerilerini paylaşarak dinleyicilerle bilgi paylaşımında bulundu. İnegöl’deki imar, trafik ve otopark sorunlarının çözümüne yönelik daha fazla çalışmanın ve planlamanın gerekliliğini vurguladı.

İnegöl Belediyesi Eski Belediye Başkanı Cemal Arık ayrıca; “Kozluca Yolu dediğiniz yerin imara açılması için kafama silah dayadılar. Açmadım. Şu anda Kozluca Yolu’nun sağında ve solunda kalan siteler var ya, sitelerin otoparkları yok. Sitelerde oturanlar arabalarını evlerine önce gelen arabasını koyuyor. Oysa olması gereken araç otopark ihtiyacı 150 iken, 25 araçlık otoparklar yapılmış.” dedi.

DİĞER VİDEOLAR