Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doğunun Harbiye’si: Elazığ yaz konserlerinde coşku zirvede

Elazığ Belediyesi’nin yaz konserleri Kültür Park Amfitiyatro’da devam ediyor. Onlarca

Elazığ Belediyesi’nin yaz konserleri Kültür Park Amfitiyatro’da devam ediyor. Onlarca müzikseverin katıldığı gecede Hakan Tosun ve Onur Tosun sahne aldı. Açık havada şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden vatandaşlar unutulmaz anlar yaşadı.

Elazığ Belediyesi tarafından düzenlenen yaz etkinlikleri, her geçen gün artan katılımla adeta bir festival havasına bürünüyor. Kültür Park Amfitiyatro sahnesinde gerçekleştirilen konserler, onlarca müzikseveri aynı çatı altında buluşturdu. “Doğunun Harbiye’si” benzetmesini haklı çıkaran ve son olarak sahneye çıkan sevilen sanatçılar Hakan Tosun ve Onur Tosun, seslendirdikleri parçalarla Elazığlılara unutulmaz bir gece yaşattı. Onlarca müziksever de şarkılara hep bir ağızdan eşlik ederek sahne ile seyirci arasındaki coşkuyu doruğa taşıdı.

Dron ile kaydedilen görüntüler, Kültür Park Amfitiyatro’nun yoğun kalabalığını gözler önüne sererken, Elazığ’ın kültürel etkinliklerdeki yükselen potansiyelini de ortaya koydu. Ayrıca, yaz etkinlikleri kapsamında devam eden Kürsübaşı dinletileri de musiki tutkunlarının yoğun ilgisiyle sürüyor.

Bursa Büyükşehir Belediyesi Orkestra Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Kafkaslar’dan Anadolu’ya”
Sıradaki Haber Kafkaslar’dan Anadolu’ya müzik şöleni