Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şehit yakınları ve gazileri Cumhurbaşkanlığı Külliyesi‘nde kabul etti. Gerçekleşen buluşmaya dair sosyal medya hesabından açıklama yapan Erdoğan, vatanın şehit ve gazilerin emaneti olduğunu vurguladı.
Devletin İmkanları Seferber Edilecek
Şehit ailelerinin devlete emanet olduğunu belirten Erdoğan, bu anlayışla bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da devletin tüm imkanlarının şehit yakınları ve gaziler için kullanılacağını ifade etti. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğünün korunması adına atılan adımların kararlılıkla süreceğini dile getirdi.
Terörle Mücadelede Yeni Süreç
Terörsüz Türkiye hedefi doğrultusunda Meclis’in bu hafta önemli bir aşama kaydettiğini anımsatan Cumhurbaşkanı, mevcut başarının vatan evlatlarının mücadelesi ve savunma sanayindeki gelişmelerle sağlandığını belirtti. Erdoğan, sabır ve sağduyu ile hareket edilerek Türkiye’nin terör sorunundan ebediyen kurtulacağını kaydetti.
