Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik yükümlüleri okulları yeni sezona hazırladı

Tekirdağ’da ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik yükümlülerinin katkılarıyla okullar

Tekirdağ’da ceza infaz kurumları ve denetimli serbestlik yükümlülerinin katkılarıyla okullar yeni eğitim öğretim yılına hazır hale getirildi.

Tekirdağ Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Tekirdağ Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürlüğü iş birliğiyle yürütülen projede, okulların tatil sezonunda boya badana kursu alan yükümlüler ve hükümlülerden oluşturulan ekipler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından belirlenen okullarda boya, badana ve tadilat çalışmalarını üstlendi.

Cumhuriyet Başsavcısı Erdal Şenol, bu projeyle yükümlülerin mesleki bilgi edinmelerinin yanı sıra okulların yeni eğitim öğretim sezonuna hazırlanmasının sağlandığını vurguladı. Vali Recep Soytürk de projeyi örnek bir çalışma olarak değerlendirerek emeği geçenlere teşekkür etti.

Proje ile çocuklara daha temiz ve ferah bir eğitim ortamı sunulması hedeflenirken, bu sayede yükümlüler ve hükümlülerde meslek edindirme çalışmaları kapsamında sertifika sahibi oldu.

Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Aydın, düzenlediği basın
Sıradaki Haber Yeniden Refah Partisi İnegöl İlçe Başkanı Ahmet Aydın: “Milli Görüş Gömleği Çıkarıldı, Sonuç Ortada”