Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursaspor-Shakhtar Donetsk maçına yoğun ilgi: 15 bin 230 bilet satıldı

Bursaspor’un, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi

Bursaspor’un, Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi yeşil-beyazlı taraftarlar biletlere yoğun ilgi gösterdi. Kombine sahiplerine tanınan öncelikli satış döneminde 15 bin 230 bilet satıldı.

Trendyol 1. Lig’de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, 26 Temmuz Pazar günü saat 19.00’da Ukrayna temsilcisi Shakhtar Donetsk ile karşı karşıya gelecek.

Arda Turan yönetimindeki Shakhtar Donetsk ile oynanacak mücadele öncesi satışa sunulan biletlere yeşil-beyazlı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Kombine sahiplerine tanınan öncelikli satış sürecinde 15 bin 230 bilet satıldığı bildirildi. Karşılaşmanın biletleri bugün itibarıyla kongre ve Bursaspor Plus üyelerinin öncelikli satışına açılırken, genel satışların ise 22 Temmuz’da başlayacağı belirtildi.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmanın kapalı gişe oynanması bekleniyor.

2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek Karacabey Belediyespor kaleci Orhan
Sıradaki Haber Orhan Kurşun Karacabey Belediyespor’da