Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bursa’da mobilya fabrikası alevlere teslim oldu

BURSA’DA MOBİLYA FABRİKASINDAN YÜKSELEN ALEVLER, ATEŞ TOPUNA DÖNDÜ. BİNA BOYU YÜKSELEN ALEVLERE ÇOK SAYIDA İTFAİYE EKİBİ MÜDAHALE EDERKEN, MAHALLELİ DE BÜYÜK PANİK YAŞADI.

BURSA’DA MOBİLYA FABRİKASINDAN YÜKSELEN

Bursa’da bir mobilya fabrikasında yangın çıktı. Binadan yükselen alevlere çok sayıda itfaiye ekibi müdahale ederken, mahalleli de büyük panik yaşadı.

Yangın, merkez Osmangazi ilçesi Namıkkemal Mahallesi’nde eski Gemlik Yolu üzerindeki mobilya imalathanesi ve mağazasında çıktı. 3 katlı binadan yükselen alevler, kısa sürede bütün binayı sardı. Çalışanlar kendi imkanlarıyla dışarı çıkarken, bina boyu yükselen alevleri gören mahalleli de sokağa döküldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edilirken, yan binaları da tehdit eden alevler sebebiyle, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

Kısa sürede alevlere itfaiye ekipleri mühahale ederken, eski Gemlik Yolu çift taraflı trafiğe kapatıldı. Yükselen siyah dumanlar ise, kentin birçok noktasından görüldü.

HATAY’IN DEFNE İLÇESİNDE 2 MAHALLENİN
Sıradaki Haber Kuduz hastalığı görülmesiyle karantinaya alınan bölgede sahipsiz hayvanlarla ekipler arasında yaşanan kovalamaca kamerada