Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Burhanettin Duran 21 Eylül Uluslararası Barış Günü mesajı

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü’nde Gazze’deki acılara dikkat çekerek Türkiye’nin adalet vurgusunu yineledi.

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü'nde Gazze'deki

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 21 Eylül Uluslararası Barış Günü dolayısıyla yayımladığı mesajda Gazze’deki insani krize dikkat çekti. Duran, yaşanan acıların insanlığın ortak sorumluluğunu hatırlattığını belirterek, adaletin ve vicdanın her koşulda savunulması gerektiğini ifade etti.

Gazze ve küresel vicdan çağrısı

İletişim Başkanı, Gazze’de sivillerin, kadınların ve çocukların maruz kaldığı durumun temel insani değerleri sınadığını vurguladı. İnsan hayatını tüm hesapların üzerinde tutmanın, daha yaşanabilir bir dünya kurmanın temel şartı olduğunu dile getirdi.

Türkiye’nin diplomatik duruşu

Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde haksızlığa uğrayanların yanında yer almaya devam edeceğini belirten Duran, diplomasinin tüm imkânlarıyla adil bir dünya için çalışmayı sürdüreceklerini kaydetti. Mesajında silahların sustuğu, hukukun üstün olduğu ve hiçbir çocuğun zulüm görmediği bir gelecek temennisini paylaştı.