Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Bülent Temelli Aday Adaylığını Açıkladı

Cihan Unuak// AK Parti’nin

Cihan Unuak//

AK Parti’nin İnegöl İlçe eski Başkanı Bülent Temelli, İnegöl Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi açıklamayı yaptı. Temelli’nin projeleri, Çamlıca Restoran’da düzenlenen bir kahvaltının ardından basına tanıtıldı.

Temelli, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Yeni dönemde İnegöl’ümüzü geleceğe hazırlamayı hızlandırmak, yerelde yenilikçi yönetim anlayışı ile sürdürülebilir bir gelecek inşa etmek amacıyla 12. Kalkınma Planında da işaret edildiği gibi yerel yönetimin vatandaş memnuniyetini gözeten, etkin, hızlı ve kaliteli hizmet sunabilen, afetlere hazırlıklı, iklim değişikliğine dirençli, çevrenin korunmasını önceleyen, teknolojik gelişmelere uyum sağlayan, katılımcı şeffaf, hesap verebilir ve mali sürdürülebilirliği sağlayan bir yapıya kavuşturulması temel esas olmalıdır.”

İnegöl’ün büyümesinin sağlanması, ekonominin sürdürülebilirliği ve yerel yönetimin gerçekleştirmesi gereken çalışmaların Temelli’nin projeleri arasında önemli bir yer tuttuğu belirtiliyor. Yeşil ve dijital dönüşüm, eğitim, gençlik, engellilerin hizmetleri gibi bir dizi konuda projelerin bulunduğu ifade edildi.

Temelli’nin açıklamalarına göre, İnegöl’de kalkınma planına uygun olarak yapılan projelerde katılımcı, şeffaf, hesap verebilir ve mali sürdürülebilir bir yapı öne çıkıyor. Kent Konseyi’nin etkinleştirilmesi, yerel yönetimin demokratik ve adaleti esas alan bir modelle işlemesi gibi hususları da vurguladı.

Bülent Temelli’nin projeleri arasında büyükşehir yasasından en etkin şekilde yararlanarak ilçe ve büyükşehir arasındaki farkı minimize etme, afetlere dirençli bir şehir oluşturma, girişimcilik ve ticaretin gelişmesini sağlama gibi hedefler de bulunuyor.

Temelli, projelerini “Projeci Başkan” lakabına yakışır şekilde hazırladığını ifade ederek, bu projeleri süreçler netleştikçe paylaşacağını belirtti. Aday adaylığı sürecinde ve adaylığı durumunda tüm İnegöllü hemşerilerden destek beklediğini ifade etti.