1. Haberler
  2. Politika
  3. Bilecik’te MHP’li meclis üyeleri partilerinden istifa etti

Bilecik’te MHP’li meclis üyeleri partilerinden istifa etti

featured
service

Bilecik’te Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) seçilerek Pazaryeri Belediye Meclisi’nde görev alan Mehmet Uzun ve Selçuk Sibir, partilerinden istifa ettiklerini açıkladı.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) seçilen Mehmet Uzun ve Selçuk Sibir, partilerinden istifa etti. İstifalar, Pazaryeri Belediyesi’nin Ağustos ayı olağan meclis toplantısı öncesi kamuoyuna duyuruldu. Toplantıya bağımsız meclis üyesi olarak katılan Uzun ve Sibir, resmi açıklamayı önünüzdeki günlerde yapacağı öğrenildi.

Bilecik’te MHP’li meclis üyeleri partilerinden istifa etti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir


Giriş Yap

Haberizma Bursa Bölge Haberleri ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
KAI ile Haber Hakkında Sohbet
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hoş geldiniz, günlük 5 yazı için 5'er soru sorabilirsiniz. Daha fazlası için premium üyelik satın alın.
Reklam Engelleyicisi Tespit Edildi

Sitemize katkıda bulunmak için lütfen reklam engelleyicinizi devredışı bırakın.