Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Başkan Kurnaz: “Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz”

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Yapılan ve yapılacak çalışmaların

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Yapılan ve yapılacak çalışmaların ve hizmetlerin takibini gerçekleştiriyor, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz” dedi.

İlkadım Belediye Meclisi Kasım Ayı Kapanış Toplantısı, İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz başkanlığında, İlkadım Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi. Açılış toplantısında komisyonlara havale edilen gündem maddeleri görüşülerek, meclis üyelerinin oy birliğiyle kabul edildi.

Kent için gece gündüz demeden çalışmaların ve hizmetlerin devam ettiğini söyleyen Başkan İhsan Kurnaz, “Kasım Ayı Olağan Belediye Meclis Toplantımızı meclis üyelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Her bir meclis üyemiz, İlkadım için canla başla çalışmalar yürütüyor. İlkadım için hep birlikte, yüksek enerji ve motivasyonla çalışıyoruz. Bu noktada her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Belediye olarak hemşehrilerimiz için durmadan, yorulmadan hizmetlerimize devam ediyoruz. Yapılan ve yapılacak çalışmaların ve hizmetlerin takibini gerçekleştiriyor, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Suriye Özel
Sıradaki Haber Bakan Fidan, ABD’nin Suriye Temsilcisi Barrack’ı kabul etti