Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Göktaş Şehit Yakınları ve Gaziler İçin Hazırlanan Yeni Düzenlemeyi Açıkladı

Bakan Göktaş, şehit yakınları ve gazilere yönelik kapsamlı kanun teklifinin bu hafta Meclise sunulacağını açıkladı.

Bakan Göktaş, şehit yakınları ve gazilere yönelik kapsamlı kanun teklifinin

Şehit Yakınları ve Gazilere Yeni Haklar Geliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, şehit yakınları ve gazilerin özlük haklarını iyileştirmeyi hedefleyen kanun teklifinin bu hafta Meclis Başkanlığına sunulacağını açıkladı. AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin ortak çalışmasıyla hazırlanan teklifin, kapsamlı bir düzenleme içerdiği belirtildi. Bakan Göktaş, 2013 yılından bu yana yapılan en geniş çaplı çalışma olarak nitelendirdiği teklifin şehit anne-babaları ile er ve erbaşları da kapsadığını ifade etti.

Gençlerle İnsan Hakları Kampında Bir Araya Geldi

Kocaeli’de düzenlenen İnsan Hakları Eğitim Kampı’na katılan Bakan Göktaş, gençlere vicdanlı bir duruş sergilemeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Teknolojinin getirdiği duyarsızlaşmaya karşı gençlerin kendi pusulalarını korumaları gerektiğini vurgulayan Göktaş, program kapsamında gençlerle ok atma etkinliğine de katıldı. Ziyaret sırasında kendisine AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hasan Basri Yalçın ve yerel yöneticiler eşlik etti.

Bakan Göktaş, temaslarının devamında Düzce’de genç girişimci Bilal Köse tarafından kurulan tarım bahçesini ziyaret etti. Devlet korumasındaki çocuklarla birlikte yaban mersini hasadına katılan Göktaş, projenin aile içi dayanışmayı güçlendirmesi ve yeni nesil tarıma örnek teşkil etmesi bakımından kıymetli olduğunu belirtti. Devletin, fikri olan her gencin yanında olduğunu yineledi.