Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Bakan Göktaş AileFest Açılışında Yerel Yönetimlere Çağrıda Bulundu

Bakan Göktaş, AileFest açılışında yerel yönetimlere seslenerek tüm projelerin ‘aile dostu’ vizyonuyla hazırlanması gerektiğini belirtti.

Bakan Göktaş, AileFest açılışında yerel yönetimlere seslenerek tüm projelerin 'aile

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilan ettiği “Aile ve Nüfus On Yılı” kapsamında İstanbul Rami Kütüphanesi’nde düzenlenen AileFest etkinliğinin açılışını gerçekleştirdi. Bakan Göktaş, dijitalleşmenin aile içi iletişimi zayıflattığına dikkat çekerek ekransız zamanların ve ortak anıların önemini vurguladı.

Aile Dostu Vizyon Vurgusu

Bakan Göktaş, şehirleşme ile birlikte azalan sosyal etkileşime değinerek tüm yerel yönetimlere “aile dostu” vizyonuyla politika üretmeleri çağrısında bulundu. Ailenin korunmasının toplumsal bir mesuliyet olduğunu belirten Göktaş, hanelerin yüzde 58’inde 18 yaş altı çocuk bulunmadığını hatırlatarak çocuk neşesinin olduğu ortamların artırılması gerektiğini ifade etti.

4 Ekim’e kadar sürecek olan festival; Kültür ve Turizm Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve İstanbul Valiliği’nin destekleriyle düzenleniyor. Açılış programına Necmeddin Bilal Erdoğan, İstanbul Valisi Davut Gül ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Abdullah Özdemir de katıldı.

Adana’da genelevde odaların işletmesi nedeniyle çıkan kavgada 4 kadın tarafından
Sıradaki Haber Genelevde kadınların oda kavgası