Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Arpaçay’da kaldırımlar kilitparke taş döşeniyor

Arpaçay’da kaldırımlar kilitparke taş döşeniyor. Kars’ın Arpaçay ilçesinde belediye kış

Arpaçay’da kaldırımlar kilitparke taş döşeniyor.

Kars’ın Arpaçay ilçesinde belediye kış gelmeden kaldırım ve yol çalışmalarını hızlandırdı. Arpaçay Belediye Başkanlığı’nca Fikret Avcı Caddesi’nde kaldırımlar baştan aşağıya yenileniyor. Belediye Başkanı Zeki Elma, kaldırım çalışmalarını yerinde görerek yetkililerden bilgi aldı. Başkan Elma, ilçede ulaşım ve yaşam kalitesini artırmak için çalışmaların aralıksız sürdüğünü söyledi.

Başkan Zeki Elma, “Arpaçay’da yol ve kaldırım çalışmalarımız sürüyor. kış gelmeden çalışmalarımızı tamamlamayı planlıyoruz. Kaldırımları kilitparke taş yapıyoruz. Hem kullanışlı, hem de sağlıklı oluyor. Amacımız daha yaşanılabilir bir Arpaçay, bu doğrultuda çalışma yapıyoruz” dedi.

Öte yandan Arpaçay’da belediye yol, kaldırım ve alt yapı çalışmalarına devam ediyor. Belediye tarafından yapılan yol ve kaldırımlar, vatandaşlar arasında memnuniyetle karşılanırken, ilçe merkezi de modern görüntüye bürüyor. Belediye çalışmaları kar yağana kadar devam edecek.

Bursa Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yoğun kar yağışı nedeniyle Teferrüç Mahallesi’ndeki
Sıradaki Haber Kardan yolu kapanan hastaya büyükşehir ekipleri yetişti