Ana Sayfa Arama Yazarlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Ekber Düzgün: “2-3 tane çok renkli oyuncu konusunda çalışıyoruz”

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Ali Ekber Düzgün, “Ankara’nın izlerken, çocuğunu alıp

Gençlerbirliği Sportif Direktörü Ali Ekber Düzgün, “Ankara’nın izlerken, çocuğunu alıp gelirken keyif aldığı 2-3 tane çok renkli ve ses getirebilecek oyuncular konusunda çalışıyoruz” dedi.

Gençlerbirliği 2020-2021 sezonunda düştüğü Süper Lig’e 4 sezon sonra geri döndü. 2025-2026 sezonunda Süper Lig’de mücadele edecek olan başkent ekibi, yeni sezon hazırlıklarını basına açtı. Antrenman öncesinde Sportif Direktör Ali Ekber Düzgün açıklamalarda bulundu.

“Oyuncular konusunda rakiplerimizle yarışıyoruz”

Transferin dinamik bir süreç olduğunu aktaran Düzgün, transferde futboldaki rakipten farklı olarak rakip sayısının çok daha fazla olduğu ifadelerine yer vererek, “Hem maliyeti hem kalite hem performans açısından ve Gençlerbirliği karakterine uyacak oyuncular konusunda rakiplerimizle yarışıyoruz” diye konuştu.

“2-3 tane çok renkli oyuncu konusunda çalışıyoruz”

Başkent ekibine çok renkli transferlerin yapılacağını kaydeden Düzgün, “Hızlı, çabuk ve Ankara’nın izlerken çocuğunu alıp gelirken keyif aldığı 2-3 tane çok renkli ve ses getirebilecek oyuncular konusunda çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Konyaspor Teknik Direktörü Recep Uçar, Eyüpspor galibiyetiyle lige iyi başladıklarını
Sıradaki Haber Recep Uçar: “Herkese karşı kafa kafaya oyun oynamak istiyoruz”