Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Milletvekili Gider: ‘Her zaman balıkçılarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz’

Çanakkale’de 2025-2026 Su Ürünleri Av Sezonu’nun açılışı, yapan balıkçılara Çanakkale

Çanakkale’de 2025-2026 Su Ürünleri Av Sezonu’nun açılışı, yapan balıkçılara Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, av sezonunun bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Çanakkale’nin deneyimli balıkçılarıyla birlikte denize açılarak 2025-2026 Su Ürünleri Av Sezonu’nun bereketli geçmesi temennisinde bulundu.

‘Balıkçılık, insanlık tarihinin en kadim mesleklerinden biridir’

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, balıkçılık mesleğinin tarihsel önemine dikkat çekerek, “Balıkçılık, insanlık tarihinin en kadim mesleklerinden biridir; hakkıyla yapıldığında kazancı en helal mesleklerden biridir. Bu meslek, bedeni ve zihni bir arada çalıştıran, sabır ve emek gerektiren bir uğraştır. Rabbim, balıkçılarımızı hakkıyla kazanan, kurallara uyanlardan eylesin” ifadelerini kullandı.

‘Çanakkale balıkçıları kurallara en çok uyan balıkçılardır’

Çanakkale’de 671 kilometreyi bulan deniz sahilinde faaliyet gösteren çok sayıda balıkçının, kurallara titizlikle uyarak mesleğini sürdürdüğünü vurgulayan Milletvekili Ayhan Gider, “Ben eski bir Tarım İl Müdürü olarak şunu rahatlıkla söyleyebilirim: Çanakkale balıkçıları kurallara en çok uyan balıkçılardır. Teknelerini yenileyerek modernize eden balıkçılarımız, devletimizin sağladığı destekle mesleklerini daha sürdürülebilir hale getiriyor. Biz her zaman balıkçılarımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz” dedi.

Milletvekili Gider, sözlerini şöyle devam etti: “Tüm balıkçılarımıza bereketli kazançlar diliyorum. Kurallara uyarak, bilinçli ve sürdürülebilir bir sezon geçirmelerini temenni ediyorum.”

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, “TSK olarak biz PKK’yı tam
Sıradaki Haber Bakan Güler: “PKK’yı tam bitirdiğimiz anda terör örgütü de ’Terörsüz Türkiye’ sürecine uyacağını açıkladı”