Arama
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Ak Parti İnegöl Belediye Başkan Aday Adayı Kösen’den Kendi Kalesine Gol

MYM Türkmen Boyları Federasyonu

MYM Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı İsmail Kösen, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği basın toplantısı ile Ak Parti’den İnegöl Belediye Başkan aday adaylığını duyurmuştu. Kösen’in aday adaylığı açıklamasının ardından başlattığı yoğun kampanya süreci dikkat çekti.

Sosyal medya hesabından yaptığı bir tanıtım görseli paylaşımında, aynı zamanda kendi partisinden mevcut Belediye Başkanı Alper Taban’a yönelik eleştiride de bulunmuş oldu. Aday adayı Kösen, yaptığı bu paylaşımla 19 yıldır Ak Partili belediye başkanlarının yönettiği İnegöl’de imar kirliliğine vurgu yaparak, şehrin planlama ve düzenleme süreçlerinde yaşanan sorunları da gündeme taşıdı.

Reklam ve tanıtım amacıyla paylaştığı görselle birlikte “Gelin birlikte İnegöl ilçemizi imar kirliliğinden çıkararak, hak ettiği yeşiliyle buluşturalım” ifadelerini kullanan AK Parti İnegöl Belediye Başkanı adayı Kösen, yeşil alanların korunması ve şehir estetiğinin önemine vurgu yaparak, İnegöl’ün imar sorunlarını çözme taahhüdünde bulundu. Böylece AK Partili geçmiş dönem Belediye Başkanı Alinur Aktaş ve mevcut Başkan Alper Taban’ın belediye başkanlığını yaptığı İnegöl’de imar sorunlarının olduğunu ortaya koymuş oldu.

Aday adaylığı sürecinde İnegöl’ün geleceği ve kalkınması üzerine projelerini açıklayan Kösen’in, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla vatandaşlarla etkileşim kurarak destek kazanmaya çalışması gözden kaçmadı. Paylaşımı gören kimi vatandaşlar, bu paylaşımla İnegöl Belediye Başkan aday adayı İsmail Kösen’in İnegöl’de imar kirliliğinin olduğunu ima ettiğini, kendi partisini zora sokarak “Kendi kalesine gol attığını” söylediler.

Aday adaylarının yarışında İnegöl’ün çeşitli sorunlarına dikkat çekmesi, yerel seçim atmosferini şimdiden canlandırmış gibi görünüyor.