Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Eylül Ayı SED Ödemelerini Tamamladı

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Eylül ayı SED ödemeleri kapsamında hesaplara toplam 2 milyar 186 milyon lira yatırdı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Eylül ayı SED ödemeleri kapsamında

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, ihtiyaç sahibi ailelerin çocuklarına yönelik Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemelerini hak sahiplerinin hesaplarına aktardı. Eylül ayı dönemi için yapılan toplam ödeme tutarı 2 milyar 186 milyon lira olarak belirlendi.

Çocuklar İçin Sosyal Destek

Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, ödemelerin çocukların eğitimde fırsat eşitliğini yakalamaları ve sosyal açıdan desteklenmeleri amacıyla gerçekleştirildiğini belirtti. Bakanlık, bu destek modeliyle çocukların kendi aile ortamlarında ve sosyal çevrelerinden kopmadan büyümelerini hedefliyor.

Bakan Göktaş’tan Aile Vurgusu

Çocukların sağlıklı ve özgüvenli bireyler olarak yetişmesinin bakanlığın öncelikli hedefleri arasında yer aldığını ifade eden Göktaş, toplumsal değerlerin korunmasında aile birliğinin önemine dikkat çekti. Eğitimli ve güvenli bir ortamda gelişimlerini sürdüren çocuklara yönelik hizmetlerin çeşitlendirilerek devam edeceği vurgulandı.