Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Ağrı’da Kamu Spor Oyunları Finalleri ve “İpucu” tiyatro oyunu ilgi gördü

Ağrı’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Gelin Sporda Buluşalım”

Ağrı’da Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından “Gelin Sporda Buluşalım” sloganıyla düzenlenen Kamu Spor Oyunları Finalleri gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında ayrıca Erzurum Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “İpucu” adlı tiyatro oyunu da Ağrılı sanatseverlerle buluştu.

Ağrı Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Vali Yardımcısı Tuncay Karataş ile çok sayıda vatandaş, Valilik himayelerinde ve İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde kente getirilen Erzurum Devlet Tiyatrosu ekibinin sahnelediği “İpucu” adlı tiyatro oyununu izledi.

Açıklamada, kültür ve sanatın toplumları bir araya getiren, gönülleri buluşturan güçlü bir köprü olduğu vurgulanarak, bu tür etkinliklerin desteklenmeye devam edileceği belirtildi.

Vali Yardımcısı Karataş, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edilen Kamu Spor Oyunları Finallerine de katıldı. Basketbol, voleybol, ayak tenisi ve masa tenisi branşlarında gerçekleştirilen müsabakalarda kamu kurumlarında görev yapan personel, centilmence mücadele etti.

Açıklamada, “Şampiyon olan ve turnuvaya katılan tüm takımlarımızı tebrik ediyor, sporun birleştirici gücüyle nice başarılar diliyoruz.” ifadesine yer verildi.

Nilüfer Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen “Kuklalar-Kukla Tiyatrosu” Uluslararası Karikatür Sergisi,
Sıradaki Haber Nilüfer’deki sergide hayal gücü çizgilerle buluştu