Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Adana’da yazdan kalma günler yaşanıyor

Türkiye’nin birçok bölgesinde sonbahar serinliği hissedilirken, Adana’da termometreler 32-33 dereceyi

Türkiye’nin birçok bölgesinde sonbahar serinliği hissedilirken, Adana’da termometreler 32-33 dereceyi göstermeye devam ediyor.

Ekim ayının gelmesiyle birçok şehirde hava sıcaklıkları düşerken, Adana’da yazdan kalma günler yaşanıyor. Kentte termometreler gündüz saatlerinde 32-33 dereceyi gösteriyor. Kent merkezinde öğle saatlerinde dışarı çıkan vatandaşlar, sıcaktan korunmak için gölgelik alanlara sığındı.

“Adana’da bu sıcağa pamuk sıcağı derler”

Serinlemek için Atatürk Parkı’na gelen Kâmil Esenkurt, “Her gün bu saatlerde gelip burada otururum. Adana’da bu sıcağa pamuk sıcağı derler. 10-15 gün sürer ama hava hafif hafif serinliyor. İnşallah pamukların biçilmesiyle 15 gün sonra hava düzelir” dedi.

“Her yerde kar yağıyor ama Adana sıcak”

Mehmet Kılıç ise, “Her tarafa soğuklar geldi, Adana’da her zamanki gibi hava çok sıcak. Her yerde kar yağıyor ama Adana sıcak. Burası serin ve güzel. Biz de buraya oturmaya geldik” ifadelerini kullandı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde, Gürsu Belediyesi iş
Sıradaki Haber Gürsu’da doğaya destek, vatandaşa katkı