Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ağrı Dağı zirvesinde çevre temizliği seferberliği

Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmanış yapan yerli ve yabancı dağcılar, bu

Ağrı Dağı’nın zirvesine tırmanış yapan yerli ve yabancı dağcılar, bu kez sadece doğa ile değil, çevre kirliliğiyle de mücadele etti. Two Ararat’ın başlattığı ve yerel rehber Resul Civaş öncülüğünde başlatılan çöp toplama kampanyası, doğaya duyarlı bir farkındalık hareketine dönüştü.

Kampanya kapsamında alıştırma günlerinde, 4200 metre kampından dönüş sırasında, rehber eşliğinde yürüyen yerli ve yabancı turistler, ellerinde poşetlerle çevredeki çöpleri toplayarak hem çevre temizliği yaptı hem de doğa sevgisine dikkat çekti.

Konuyla ilgili konuşan Resul Civaş, “Two Ararat gerçekten çok güzel bir kampanya başlattı. Bizde bu kampanyaya katıldık. Turistlerle birlikte hem spor yapıyor hem de çevremizi temizliyoruz. Ağrı Dağı gibi kutsal ve eşsiz bir coğrafyada, doğayı korumak hepimizin sorumluluğu” dedi.

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin, çiftçilere yönelik destek projeleri
Sıradaki Haber CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin’den İnegöllü Çiftçilere Destek Çağrısı