İnegölspor’yaşadığı önemli mali krizden çıkılabilmesi için Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetim kurulu yoğun mesai harcıyor.Bir taraftan transfer çalışmaları devam ederken,öte yandan transfer yasağını kaldırmakta son aşamaya gelinen İnegölspor’da işler yavaş yavaş yoluna giriyor.
Maddi destek konusunda sponsorluk konusunda atılan adımlar karşılık bulmaya devam ediyor.Kınık Maden suyu aş’nin stat isim sponsoru olurken,Sultan Su fabrikası hem isim hemde ön forma sponsoru oldu.İnegöl OSB ise şort sponsoru olarak maddi destek veren kuruluşlar olurlarken,son olarakta İnegölspor’a bir destek daha İnegöl Modef fuarcılıktan geldi.
Forma sırt sponsoru olan Modef fuarcılık yönetimi ile kulüp tesislerinde imza töreni düzenlendi. İnegölspor’un bu sezon giyeçeği formanın sırt bölümünde “İnegöl Mobilyası”reklamı yer alaçak.
Ticaret Odası ve Modef Fuarcılık Başkanı Yavuz Uğurdağ, Marangozcular ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan ile İMOS Başkanı Uğurtan Turgut imza töreninde yer aldılar.
Modef fuarcılık ve Ticaret ve sanayi odası başkanı Yavuz Uğurdağ yaptığı konuşmada İnegölspor bu şehrin önemli değerlerinden biridir.Bize düşen her konuda yanında olmak ve yönetimlere destek vermeyi görev olarak görüyoruz.Zor bir dönemde göreve gelen Kani Ademoğlu başkanlığındaki yönetimin sorunları çözme adına yaptıkları başarılı çalışmaları taktirle karşılıyoruz.Kendikerini kutluyorum.Ve başarılar diliyorum “dedi.
İnegölspor başkanı Kani Ademoğlu “,zor bir dönemde göreve geldiklerini belirterek,Ançak kendilerine verilen destekler sayesinde kulübü düzlüğe çıkarma yolunda önemli adımlar attık.Bugüne kadar 12 transfer gerçekleştirdik.Alaçaklar nedeniyle kapalı olan transfer tahtamızı açma aşamasına geldik.
Bugünde İnegöl Modef Fuarcılık yönetimi ile gerçekleştirdiğimiz sponsorluk desteği İnegölspor’un maddi olarak daha iyi noktaya gelmesinden katkı sağladıkları için Modef ve Ticaret sanayi odası başkanı Yavuz Uğurdağ şahsında yönetim kuruluna değerli desteklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.
Tüm şehrimizi İnegölspor’a destek olmaya davet ediyoruz”dedi.
