Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Kacır: “Haziran ayında Sanayi Üretim Endeksi yıllık yüzde 8,3 arttı”

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Haziran ayında Sanayi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, “Haziran ayında Sanayi Üretim Endeksi yıllık yüzde 8,3 arttı. Aylık yükseliş yüzde 0,7 olarak kaydedildi” dedi.

Bakan Kacır, Sanayi Üretim Endeksi ile ilgili sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Kacır, haziran ayında Sanayi Üretim Endeksi’nin yıllık yüzde 8,3 arttığını ve aylık yükseliş yüzdesinin ise 0,7 olarak kaydedildiğini açıkladı.

“Haziran ayında Sanayi Üretim Endeksi yıllık yüzde 8,3 arttı”

Bakan Kacır, yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Sanayicilerimiz güçlü üretimi sürdürüyor. Haziran ayında Sanayi Üretim Endeksi yıllık yüzde 8,3 arttı. Aylık yükseliş yüzde 0,7 olarak kaydedildi. En yüksek artış yüksek teknoloji ürün grubunda gerçekleşti. Katma değerli üretim, istihdamı destekleyici adımlar ve ihracatla Türkiye’nin kalkınmasına hız vermeye devam edeceğiz.”

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Fen-Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü öğretim üyesi
Sıradaki Haber Türkiye’nin parçacık fiziği araştırma kapasitesini güçlendirecek projeye BUÜ imzası