Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Teksüt fabrikasında çıkan yangında 2 kişi hayatını kaybetti

Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan Teksüt fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi

Balıkesir’in Gönen ilçesinde bulunan Teksüt fabrikasında çıkan yangın, ekiplerin müdahalesi sonucu kontrol altına alındı.

Edinilen bilgiye göre, fabrikanın sevkiyat bölümünde başlayan yangın kısa sürede depolama alanlarına sıçradı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve emniyet ekibi sevk edildi. Yoğun duman nedeniyle çalışanlar tahliye edilirken, yangın ekiplerin çalışmasıyla söndürülerek soğutma çalışmalarına geçildi.

Yangında Ahmet Can İzmirli ile Özcan Yıldırım hayatını kaybetti. Özcan Yıldırım’ın dün oğlunun sünnetini yaptığı, bugün ise 4/12 vardiyası için işe geldiği öğrenildi. Fabrikanın büyük bölümünde maddi hasar meydana gelirken, yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için inceleme başlatıldı.

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) seçimlerinde koltuğunu Nedim İncebay’a
Sıradaki Haber İTSO Eski Başkanı Yavuz Uğurdağ’dan İnegöl İş Dünyasına Duygusal Mesaj