CHP’li siyasetçi Muharrem İnce, son günlerde gündeme gelen sahte diploma skandalı üzerine sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dahil tüm siyasetçi ve bürokratların diplomalarının detaylıca araştırılması gerektiğini vurguladı.
“Türkiye Bu Skandaldan Kurtulmalı”
İnce, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:
“Türkiye, bu sahte diploma skandalından kurtulmalıdır. Sahte diplomalılar detaylıca araştırılmalı ve bu rezalet en kısa sürede sona erdirilmelidir. Tuğla çekilmeli, altında kim kalıyorsa kalmalıdır!”
Kendisinin Uludağ Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik/Kimya Öğretmenliği bölümünden mezun olduğunu belirten İnce, meydan okuyarak:
“Cumhurbaşkanı dahil tüm siyasetçilerin ve bürokratların diplomaları araştırılsın, kimin sahte kimin gerçek ortaya çıkarılsın!” dedi.
