Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halk plajında şezlong kavgası: Zabıta ile para toplayanlar arasında arbede çıktı

Bursa’da halkın ücretsiz yararlanması gereken plajda, izinsiz şekilde şezlong koyup

Bursa’da halkın ücretsiz yararlanması gereken plajda, izinsiz şekilde şezlong koyup para alan işletmeye operasyon düzenlendi. Operasyon sırasında sıcak anlar yaşandı, zabıta ekipleri ile para toplayan kişiler arasında kavga çıktı.
Olay, Bursa’nın Mudanya ilçesinde bulunan halk plajında meydana geldi. Vatandaşlardan izinsiz şekilde şezlong ve şemsiye ücreti talep ettiği tespit edilen işletmeye Mudanya Belediyesi zabıta ekipleri müdahale etti. Denetim sırasında şezlonglardan para toplayan kişiler ile zabıta arasında tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü.
Çevredekilerin cep telefonu kamerasına da yansıyan görüntülerde, tarafların birbirine tekme ve yumruklarla saldırdığı anlar yer aldı. Polis ekiplerinin araya girmesiyle kavga sonlandırılırken, olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs, polis
Sıradaki Haber 13 yıl hapis cezası bulunan şahıs İnegöl’de saklandığı evde yakalandı