Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tekirdağ’da sabah söndürülen yangın, öğleden sonra yeniden başladı

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi’nde sabah saatlerinde söndürülen yangın,

Tekirdağ’ın Şarköy ilçesine bağlı Uçmakdere Mahallesi’nde sabah saatlerinde söndürülen yangın, öğleden sonra henüz bilinmeyen bir nedenle yeniden çıktı.

Sabah saatlerinde makilik alanda çıkan yangın, ekiplerin yoğun müdahalesi sonucu tamamen kontrol altına alınmış ve bölgede soğutma çalışmaları sürdürülüyordu. Ancak öğleden sonra aynı bölgede yangın yeniden alevlendi.

İhbar üzerine bölgeye tekrar Orman İşletme Müdürlüğü, itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Karadan müdahale devam ederken, havadan da yangın söndürme helikopteri destek veriyor.

Ormana sıçradı

Yangının ormanlık alana yayılmaması için ekipler yoğun çaba sarf ederken, dumanların bölgeyi kaplaması nedeniyle çevredeki vatandaşlara bölgeden uzak durmaları yönünde uyarılar yapıldı. Rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangın ormanlık alana da sıçradı.

Yangının yeniden çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatılırken, ekiplerin alevleri kontrol altına alma çalışmaları sürüyor.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ev taşıma sırasında kullanılan vinç aniden alev
Sıradaki Haber Ev taşıma kabusa döndü… Vinç alev aldı, vatandaşlar damacanayla söndürmeye çalıştı