Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Fatih’te kadının yere düşürdüğü altın bilekliği alarak yoluna devam eden şahıs kamerada

İstanbul Fatih’te aracını park eden bir kadın kolundaki altın bilekliği

İstanbul Fatih’te aracını park eden bir kadın kolundaki altın bilekliği düşürdü. O sırada yoldan geçen iki kişi bilekliği alıp elinde sallayarak uzaklaştı. Yaklaşık 100 bin lira değerindeki bilekliğin çalınma anları güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 18 Temmuz Cuma günü saat 16.30 sıralarında Fatih Yedikule Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre, bir kadın aracını park ettiği sırada altın bilekliğini farkında olmadan düşürdü. Ardından aracına baktı ve bilekliğini bulamadı. Bu sırada arkadan gelen kimliği belirsiz iki kişi, yere düşen altın bilekliği fark etti. Şüpheliler bilekliği yerden alıp eliyle sallayarak olay yerinden uzaklaştı. Altın bilekliğin yaklaşık 100 bin lira değerinde olduğu öğrenildi.
O anlar kamerada
Gerçekleşen o anlar ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde, kadının aracını park ettikten sonra araçtan inip kapıyı kapattığı görülüyor. Daha sonra yoldan geçen iki kişiden birinin bilekliği fark ederek yönünü değiştirdiği ardından bilekliği yerden alıp elinde sallayarak uzaklaştığı görülüyor.

Bursa’nın İnegöl ilçesinde Narkotik Büro Amirliği ekiplerince bir eve düzenlenen
Sıradaki Haber İnegöl’de 300 gram bonzai ele geçirildi