Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Suç örgütüne ağır darbe: Uyuşturucu ve fuhuş çetesi çökertildi

Burdur’un Tefenni ilçesinde faaliyet gösteren bir otel ve gazinonun işletmeciliğini

Burdur’un Tefenni ilçesinde faaliyet gösteren bir otel ve gazinonun işletmeciliğini yapan M.A. liderliğinde suç örgütü kurulduğu belirlenmesi üzerine, Burdur merkezli olarak Kayseri ve Antalya illerinde eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda çok sayıda silah, dijital materyal ve suç gelirine el konuldu.
Tefenni Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Burdur İl Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalarda, M.A. ile beraber çalışan kişilerin çeşitli suçlara karıştığı tespit edildi.
14 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen operasyonlarda; 2 ruhsatsız tüfek, 1 tabanca, 2 şarjör, 15 fişek, 1 teleskopik cop ve çok sayıda cep telefonu ile dizüstü bilgisayar ele geçirildi. Ayrıca suçtan elde edildiği değerlendirilen 120 bin Türk Lirası nakit para bulundu.
Otel ve gazino bölümünde yapılan kontrollerde 7 yabancı uyruklu kadın hakkında sınır dışı işlemleri başlatıldı, işletmeler ise mühürlendi.
6 şüpheli hakkında “suç işlemek amacıyla örgüt kurma”, “kasten öldürmeye teşebbüs”, “fuhşa teşvik ve aracılık etme”, “tehdit ve şantaj”, “6136 Sayılı Kanuna Muhalefet” ve uyuşturucu suçlarından işlem yapıldı. Şüpheliler, 17 Temmuz tarihinde adliyeye sevk edilerek çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ev taşıma sırasında kullanılan vinç aniden alev
Sıradaki Haber Ev taşıma kabusa döndü… Vinç alev aldı, vatandaşlar damacanayla söndürmeye çalıştı