Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Reklam

Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye Maarif Vakfı 10 Yıl Programında Konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Maarif Vakfı’nın 10. yıl dönümünde yaptığı konuşmada, 66 ülkede 611 kurumla eğitime katkı sunduklarını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Maarif Vakfı'nın 10. yıl dönümünde yaptığı konuşmada,

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kütüphanesi’nde gerçekleştirilen Türkiye Maarif Vakfı 10. Yıl Programı‘na katılarak bir konuşma yaptı. Eğitim alanındaki küresel vizyona değinen Erdoğan, vakfın ulaştığı seviyeyi Türkiye’nin son 24 yılda eğitim altyapısında gerçekleştirdiği dönüşümün bir yansıması olarak nitelendirdi.

6 Kıtada 66 Ülkede Eğitim Faaliyeti

Türkiye Maarif Vakfı’nın 10 yıllık süreçte 6 kıtada 66 ülkede faaliyet gösterir hale geldiğini belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünya genelindeki 611 kurumda 75 bini aşkın öğrenciye eğitim imkanı sunulduğunu açıkladı. Vakfın, sömürgecilik geçmişi olmayan bir milletin temsilcisi olarak ev sahibi ülkelerin kültürel değerlerini gözeterek hareket ettiğini vurguladı.

FETÖ ile Mücadele ve Küresel Eğitim Vizyonu

Konuşmasında FETÖ’nün yurt dışındaki eğitim yapılanmasına karşı yürütülen çalışmalara da değinen Erdoğan, Dışişleri Bakanlığı ve ilgili kurumların koordinasyonuyla 50’yi aşkın ülkede FETÖ bağlantılı okulların tamamen veya kısmen kapatılmasının sağlandığını ifade etti. Program sonunda çeşitli kategorilerde Maarif Ödülleri sahiplerini bulurken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a günün anısına bir hat levhası takdim edildi.

Eskişehir merkezli 33 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda, yasa dışı
Sıradaki Haber 33 İlde Yasa Dışı Bahis Operasyonu 119 Şüpheli Gözaltında