Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakan Abdulkadir Uraloğlu’ndan Büyükşehir Belediyesi’ne ziyaret

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na belediye binası içerisinde yapılan ve bölgenin en kapasitelisi olan Şehir Kütüphanesini gezdirdi.

Başkan Er, belediye içerisindeki boş alanı kütüphane olarak değerlendirdiklerini ifade ederek, öğrencilerin açıldığı günden buyana yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.

Kütüphanenin elektrik, ısıtma, soğutma gibi bütün özelliklerini belediye binasından bağımsız olduğunu aktaran Başkan Er, özel bir yazılımla hizmet verdiklerini belirtti.

Kütüphanede öğrencilerin fotokopi ve diğer hizmetlerden ücretsiz olarak faydalandıklarına dikkati çeken Başkan Sami Er, “Kütüphanemizde öğrencilerimize ücretsiz çay, su, kahve ve çorba ikramı yapıyoruz” dedi.

Başkan Sami Er’e kütüphane projesinden dolayı teşekkür eden Bakan Abdulkadir Uraloğlu, güzel ve en hayırlı proje olduğunu söyledi. Bakan Uraloğlu, kütüphaneye ders çalışmaya gelen öğrencilerle de sohbet etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, makamda ağırladığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na günün anısına hediye takdim etti.

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider, Kepez’de yaşanan su sıkıntısıyla
Sıradaki Haber AK Partili Gider: “Belediye çözemezse biz çözeriz, gerekirse evlere suyu DSİ olarak biz dağıtırız”