Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İNEGÖLSPOR’DA LİG PROVASI ESKİŞEHİRSPOR İLE YAPILACAK

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, 6 Eylül’de başlayacak yeni sezon

TFF 2. Lig ekiplerinden İnegölspor, 6 Eylül’de başlayacak yeni sezon öncesi hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor. Kadrosuna kattığı 13 yeni transferle giden oyuncuların yerini dolduran temsilcimiz, ideal kadrosunu şekillendirmek adına hazırlık maçlarına büyük önem veriyor.

Temmuz ayında başlayan yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugüne kadar 3 dostluk müsabakasına çıkan Bordo-Beyazlılar; sahadan 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyetle ayrıldı. Geçtiğimiz pazar günü kulüp tesislerinde oynanan özel maçta, teknik heyetin tüm oyunculara şans verdiği mücadelede 3. Lig’in yeni ekibi Bigaspor’u 3-1 mağlup eden İnegölspor, gözünü hafta sonu oynayacağı müsabakaya çevirdi. Temsilcimiz, cumartesi günü İnegöl İlçe Stadı’nda Gölcükspor’u ağırlayacak.

CİDDİ TEST 29 AĞUSTOS’TA

6 Eylül’deki 12 Bingölspor karşılaşması öncesinde en ciddi sınavını Eskişehir’de verecek olan İnegölspor, Türk futbolunun köklü kulüplerinden Eskişehirspor’un sezon açılış organizasyonuna konuk olacak. 29 Ağustos’ta oynanacak bu özel randevu, lig öncesi tam bir genel prova niteliği taşıyacak. Teknik Direktör Güven Varol’un, Eskişehir deplasmanına ideale yakın bir ilk 11 ile çıkması bekleniyor.

Gidişattan memnun olduğunu belirten Teknik Direktör Güven Varol, yaptığı değerlendirmede şu ifadeleri kullandı:

“Şu ana kadar katettiğimiz aşamadan oldukça memnunum. Lig haftasına kadar eksiklerimizi tamamen giderip yeni sezona sorunsuz bir başlangıç yapmak istiyoruz. Önümüzdeki Gölcükspor ve Eskişehirspor karşılaşmalarını, takımımızın son durumunu görmek adına son derece kritik buluyoruz.”