Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanan Yüksek Askerî Şûra (YAŞ), kritik gündem maddelerini görüşmek üzere Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde bir araya geldi.
Şûra Üyeleri Külliyede Buluştu
Toplantıda Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile birlikte Adalet Bakanı Akın Gürlek, Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Millî Savunma Bakanı Yaşar Güler hazır bulundu.
Askeri kanattan ise Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Ziya Cemal Kadıoğlu ve Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Metin Tokel oturuma katılım sağladı.
