Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ali Fidan Emniyet Genel Müdürlüğü görevine başladı

Cumhurbaşkanı kararıyla Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Ali Fidan, görevine resmen başladı.

Cumhurbaşkanı kararıyla Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Ali Fidan, görevine

Cumhurbaşkanı kararıyla Emniyet Genel Müdürlüğü görevine atanan Ali Fidan, 30 Nisan 2026 tarihi itibarıyla resmen mesaisine başladı. Fidan, 29 Nisan 2026 tarihli ve 2026/123 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı ile bu göreve getirilmişti.

Güvenlik stratejisinde kararlılık mesajı

Yeni görevine başlaması dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Fidan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi’ye duydukları güven için teşekkürlerini iletti. Fidan, Türk Polis Teşkilatı mensuplarıyla birlikte devletin kudretini temsil etmenin onurunu taşıdığını vurguladı.

Hukuk devleti ilkeleri çerçevesinde görev yapacaklarını belirten Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, terör ve organize suç örgütleri ile uyuşturucu kaçakçılığı gibi tehditlere karşı mücadelenin tavizsiz süreceğini ifade etti. Teşkilatın teknolojik kapasitesini ve analiz kabiliyetini artırmayı hedeflediklerini belirten Fidan, personel odaklı, hakkaniyetli bir yönetim anlayışını benimseyeceklerini dile getirdi. Görevi Vali Mahmut Demirtaş’tan devralan Fidan, önceki dönem genel müdürlere hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.