Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan 19 Mayıs Mesajı Yayımladı

Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, 19 Mayıs mesajında gençlere duyduğu güveni vurgulayarak Türk Polis Teşkilatı’nın görev bilincine dikkat çekti.

Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, 19 Mayıs mesajında gençlere duyduğu

Emniyet Genel Müdürü Ali Fidan, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 107. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı paylaştı. Fidan, 19 Mayıs 1919 tarihinin Türk milletinin bağımsızlık ve hürriyet mücadelesindeki önemine vurgu yaptı.

Gençlere Emanet Vurgusu

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün bu bayramı gençlere armağan etmesini, Türkiye’nin geleceğine duyulan güvenin bir göstergesi olarak tanımlayan Fidan, gençlerin vatan sevgisiyle donanmış bir şekilde ülkenin yarınlarını yücelteceğine olan inancını dile getirdi. Türkiye Cumhuriyeti’nin kadim bir miras üzerine yükseldiğini belirten Emniyet Genel Müdürü, 19 Mayıs ruhunun Türkiye Yüzyılı vizyonunun temelini oluşturduğunu ifade etti.

Polis Teşkilatının Sorumluluğu

Türk Polis Teşkilatı olarak gençlerin güvenli bir geleceğe adım atması için kararlılıkla çalıştıklarını belirten Fidan, bu görevi tarihsel bir sorumluluk olarak gördüklerini vurguladı. Mesajında İstiklal Savaşı kahramanlarını, şehitleri ve gazileri minnetle anan Fidan, milletin bayramını kutladı.