Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Aşure ikramları Gürsu’da devam etti

Birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü güçlendirmek adına Muharrem Ayı vesilesiyle

Birlik, beraberlik ve kardeşlik kültürünü güçlendirmek adına Muharrem Ayı vesilesiyle Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan aşure ikramlarının bu seferki durağı Gürsu ilçesi oldu.

Pazar Alanı’nda kurulan stanta vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, Ak Parti Gürsu İlçe Başkanı Selçuk Karaduman, Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi İbrahim Türkan, Gürsu Belediyesi Meclis Üyeleri Remzi Şiper ve Mehmet Karali de katılım sağladı.

15 Temmuz akşamına kadar sürecek ikramlar, Keles Meydanı, Gemlik Sahili, Teleferik Meydanı, Mudanya BUDO İskelesi yanı sahil girişi, Şirinevler Pazar Alanı, Mustafakemalpaşa Adnan Menderes Meydanı, Beşevler Pazar Alanı, Büyükorhan Meydanı, İhsaniye Pazar Alanı, İznik Pazar Alanı, Yenişehir Meydanı, Demirtaş Meydanı, Tarihi Ulu Cami önü ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı ile devam edecek.

Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, mahalle sakinleriyle bir araya gelmek
Sıradaki Haber Şadi Başkan’la Akşam Çayı” buluşmaları Odunluk’ta başladı