Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AK Parti Denizli İl Başkanı Subaşıoğlu minibüsçü esnafını yalnız bırakmadı

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sevindik Minibüs Durağı’nı

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Sevindik Minibüs Durağı’nı ziyaret ederek, minibüs esnafıyla bir araya geldi.

AK Parti Denizli İl Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, şehirde saha çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede Başkan Subaşıoğlu, bir ziyarette Sevindik Minibüs Durağı’na yaptı. Başkan Subaşıoğlu, minibüs esnafını dinledi, istişarelerde bulundu. Ziyaretiyle ilgili açıklamaya yapan Subaşıoğlu, “Sevindik Minibüs Durağı’nı ziyaret ederek, minibüs esnafımızla bir araya geldik. Çaylarını içtik, şehir içi trafiğinden, beklentilerine kadar her konuyu konuştuk. Bizim için sahada olmak, meseleleri yerinde, muhatabından dinlemek her zaman önceliktir.” dedi.

“Esnafımızın her daim yanındayız”

Esnafın her zaman yanında olduklarını belirten Subaşıoğlu açıklamalarında “Günün ilk ışıklarından gece yarısına kadar direksiyon başında hemşerilerimize hizmet veren minibüs esnafımızın her zaman yanındayız. Misafirperverlikleri için her birine teşekkür ederim” ifadelerine yer verdi.

Darende Belediye Başkanı Alican Bozkurt, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami
Sıradaki Haber Darende’de dolu afeti sonrası mahallelere ziyaret