Bugün Kemalpaşa mahallesi Mahmut Esatbey caddesinde bir kahvehanede meydana gelen olayda damat Adem Ü. kayınpederi Ahmet Kalkancı ile kayınbiraderi Halil Can K. yı kurşun yağmuruna tutmuştu.
saat 13.30 da meydana gelen olayda baba oğulun birlikte oturdukları kahveye gelerek onları kurşun yağmuruna tutarak yaralayan damat Adem Ü. olay yerinden kaçarken yaralı kayınpeder Ahmet Kalkancı ve kayınbirader Halil Can K. ağır yaralanarak İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılmıştı.
Kayınpeder Ahmet kalkancı hastanede yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamıyarak yaşamını yitirirken kayınbirader Halil Can K. nında tedavisinin sürmekte olduğu belirtildi.
Öfkeli damat Adem Ü. nün bir süre önce eşinin vefat ettiği ve kayınpederinin kızı için okuttuğu mevlüte oğlan tarafı olarak kendilerinin çağırılmadığı ve bu nedenle aralarında husumet olduğu öğrenildi
Olaydan sonra kayıplara karışan cinayet zanlısı damat Adem Ü.nün her yerde arandığı belirtildi.
Olayla ilgili polis ekiplerinin tahkikatı sürüyor.
