Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çarşambaspor yönetimi yeni hedeflerini ÇTB ile paylaştı

Göreve yeni gelen Çarşambaspor Kulübü Başkanı Muhammet Ali Torun ve

Göreve yeni gelen Çarşambaspor Kulübü Başkanı Muhammet Ali Torun ve yönetim kurulu üyeleri, Çarşamba Ticaret Borsası(ÇTB) Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Yılmaz ve meclis üyelerini ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, Çarşambaspor’un faaliyetleri, kulübün hedefleri ve ilçe sporunun gelişimi üzerine görüş alışverişinde bulunuldu. ÇTB Başkanı Kazım Yılmaz, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, sporun gençlerin gelişimindeki önemine dikkat çekti ve Çarşambaspor’un yeni yönetimine, yeni sezonda başarılar diledi.

Kulüp Başkanı Muhammet Ali Torun ise Çarşamba’nın ekonomik ve sosyal yapısına katkı sunan kurumlarla iş birliğinin önemine değinerek, spora olan desteklerinden dolayı Başkan Yılmaz’a teşekkür ederek, 55 numaralı Çarşambaspor forması hediye etti.

Ziyaret, karşılıklı iyi dileklerin sunulmasının ardından hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Ziyarette Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şevket Zeren, Meclis Üyesi Hüseyin Işık, Genel Sekreter Sercan Yaşar ve Kurucu Meclis Başkanı Nurettin Öztekin de hazır bulundu.

Gürsu Belediyesi, spora ve sporcuya verdiği desteği yeni başarılarla taçlandırıyor.
Sıradaki Haber Gürsu’nun sporcularına ödül yağdı