Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Hamsinin fiyatı 70 liraya indi, tezgahlar şenlendi

Zonguldak Merkez balık halinde yerli hamsinin kilosu 70 liraya düştü.

Zonguldak Merkez balık halinde yerli hamsinin kilosu 70 liraya düştü. Esnaf, “Hamsi bugün daha bol, hava müsaade ederse fiyat böyle sürer” dedi.

Merkez balık halinde hamsinin kilogram fiyatı 70 TL olarak açıklandı. Balık hâli esnafı Zeki Beybeyoğlu, son günlerde tezgâhlara yoğun hamsi geldiğini belirterek, “Hamsi bol çıkıyor. Ben bunu her zaman diyorum. Bol çıkarken vatandaşa veriyoruz. Bugün bol. Allah verdi. Dün de bol, bugün de daha bol” dedi.

Esnaf Beybeyoğlu, vatandaşların fazla alarak dondurduğunu anlatarak, “Herkes balığı alıyor, buzluğa koyuyor. Alan beş kilo, beş kilo alıyor. O yüzden balık bol. Gelsin alsın herkes. Hava şartları müsaade ederse balık bu fiyattan devam eder” diye konuştu. Beybeyoğlu, tezgahtaki ürünlerin yerli hamsi olduğu belirtildi.

Bursa Orman Bölge Müdürü Erdal Şahan, Kardelen ve Yaylacık markalarıyla
Sıradaki Haber Bursa’da kestanenin geleceği ele alındı