Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Paris’teki ünlü Louvre Müzesi’nde soygun paniği: Müze ziyaretçilere kapatıldı

Fransa Kültür Bakanı Rachida Dati, başkent Paris’te günde yaklaşık 30

Fransa Kültür Bakanı Rachida Dati, başkent Paris’te günde yaklaşık 30 bin ziyaretçiyi ağırlayan ünlü Louvre Müzesi’nde soygun gerçekleştiğini bildirirken, müzenin bugün ziyaretçilere kapatıldığı duyuruldu.

Dünyanın en ünlü sanat müzelerinden biri olan Fransa’daki Louvre’de hırsız paniği yaşandı. Fransa Kültür Bakanı Rachida Dati, başkent Paris’te günde yaklaşık 30 bin ziyaretçiyi ağırlayan ünlü Louvre Müzesi’nde soygun gerçekleştiğini bildirdi. Dati sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Herhangi bir yaralanma bildirimi yok. Müze ekipleri ve polisle birlikte olay yerindeyim. Soruşturmalar sürüyor” ifadelerini kullandı.

“Maskeli şahıslar 9 parça mücevher çaldı”

Fransız medyası, 3 maskeli şahsın, bu sabah müzenin açılış saatinden kısa bir süre sonra zorla içeri girdiğini ve 9 parça mücevher çaldığını bildirdi. Haberde, şahısların bir motosikletle kaçtığı aktarıldı.

Leonardo da Vinci’nin ünlü Mona Lisa tablosu da dahil olmak üzere 35 binden fazla sanat eserine ev sahipliği Louvre Müzesi’nden yapılan açıklamada ise “müzenin olağanüstü nedenlerden dolayı bugün kapalı kalacağı” bildirildi.

Müzeden herhangi bir şeyin çalınıp çalınmadığı ise henüz netlik kazanmadı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Avrasya Ekonomik Birliği’nin çok kutuplu
Sıradaki Haber Putin: “Avrasya Ekonomik Birliği, çok kutuplu dünyanın bağımsız ve kendine yeten merkezlerinden biri olarak konumlandı”